Dr. Alina Gheorghe | Medic chirurg oftalmolog București

Pacient de 58 de ani. Intervenție combinată de cataractă și glaucom

Pacientul a ajuns la clinica Oftalmologica, la consult la d-na Alina Gheorghe, cu o simptomatologie trenantă, dificilă. Avea dureri oculare intense, în special seara, cu accentuare noaptea.
Ochii se înroșeau, lăcrimau excesiv și avea fotofobie. A ezitat însă să meargă la consult. A decis să vină abia când durerile deveniseră insuportabile.

Examenul oftalmologic a relevat o tensiune intraoculară mare, iar la examenul microscopic s-a confirmat vechimea diagnosticului, pentru că ochiul era foarte inflamat. Din nefericire, din cauza prezentării la consultație târziu și implicit a intervenției tardive, acuitatea vizuală a fost afectată. Dezideratul a fost conservarea acuității vizuale și a salvării nervului optic. Decizia medicului Alina Gheorghe este inițierea intervenției de glaucom, pentru a normaliza tensiunea intraoculară.

Rapoartele anatomice se normalizează – camera anterioară se adâncește, iar cristalinul se opacifiază.
Pierdea de acuitate vizuală este secundară cataractei și dr. Alina Gheorghe decide intervenția de cataractă.

Întreaga relatare a intervenției, în video:

Medicul chirurg oftalmolog Alina Gheorghe și doctor în științe medicale oferă de acum înainte consultații și în orașul său natal!
Misiunea noastră este să oferim servicii de calitate maximă pacienților noștri, prin garanția profesionalismului și utilizării tehnologiei de ultimă generație în diagnosticare.

dr alinag

Dr. Alina Gheorghe

Dr. Alina Gheorghe este chirurg oftalmolog la Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București și predă la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila.

Call Now Button