Dr. Alina Gheorghe | Medic chirurg oftalmolog București

Despre mine

operatii cataracta bucuresti dr alina gheorghe

Despre mine

Dr. Alina Gheorghe este chirurg oftalmolog la Spitalul Clinic de Urgențe Oftalmologice București și predă la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila.
Este doctor în științe medicale și face parte, totodată, din board-ul Consiliului European de Oftalmologie și din board-ul Societății Române de Oftalmologie.
“Ochiulestefereastracătre lume. Orice scădere a acuității vizuale afectează profund stilul de viață,experiențele și trăirile noastre. Nu pierde din vedere vederea ta!

Suntem aici pentru sănătatea vederii tale și pentru starea ta de bine! Trăim o perioadă fericită a științei și tehnicii oftalmologice și putem spune cu multă convingere că la orice vârstă și pentru orice patologie din acest domeniu există speranță!
Modul în care reușim să tratăm, cât și experiența medicală și chirurgicală acumulata sunt rezultatul unui proces îndelung de studiu, pasiune și devotament pentru pacienți.

Fiecare caz este unic in felul său, iar calitatea, finețea și rezultatul fiecărui act medical depind în cea mai mare parte de relația de încredere ce se construiește între medic și pacient.
Tratăm cu empatie și atenție sporite fiecare pacient în parte.

Studiile de specialitateșiformări, prin cursuri de supra-specializare chirurgicală la prestigioase universități din țară și din străinătate (Masachussetts Ear and Eye Infirmary, Harvard Medical School, Clinica San Raffaele Milano), dar si colaborarea cu profesori renumiți, îi permit Dr. Alina Gheorghe să efectueze tratamente chirurgicale oftalmologice complexe cum ar fi: intervenții chirurgicale pentru cataracta, cu implanturi monofocale, multifocale, torice; cazuri complexe de cataractă cu pseudo-exfolieri, subluxări, dezinserții zonulare, cataracte intumescente, traumatice, cu pupiloplastii; chirurgia corneei, chirurgia moderna a glaucomului, în faze moderate ale bolii prin implantare de dispozitive moderne(shunt Ex-Press, etc)
Dr. Alina Gheorghe oferă consultații și la clinica Oftalmologica

semnatura

Cazuri

Viața după intervențiile oftalmologice? Schimbările sunt de cele mai multe ori uriașe. De la vederea încețoșată, nerecunoașterea apropiaților, neputința de a conduce automobilul sau de a derula activitățile zilnice uzuale, la un confort sporit dat de acuitatea vizuală recuperată. Vezi în cazurile explicate în videoclipurile de mai jos cum s-a derulat procesul de diagnosticare și cât de complicată a fost intervenția propriu-zisă.

Pacientă cu un singur ochi: operație de cataractă

Anamneza pacienților este crucială, indiferent de patologie.Pacienta are un istoric impresionant de infecție endogenă cu Klebsiella, o bacterie mai rară...

Pacientă de 48 de ani, cu miopie fortissima (-16.5 dipotrii). Operație cataractă cu beneficii double

Pacientă de 48 de ani, cu miopie fortissima, cu dioptrii de minus 16.5.

Intervenție combinată de cataractă și glaucom

In cazul de fata vom discuta detaliat care este procedura operatiei si recuperarea

Operație pacient 84 de ani | Degenerescență maculară forma atrofică | Cristalin artificial

Operația executată ce implică implantarea unui telescop - o pereche de lentile cu rol de magnificare, folosind principiile telescopului lui Galileo Galilei.

Interventie glaucom cu unghi îngust.

In cazul de fata vom discuta detaliat care este procedura operatiei si recuperarea

Operația de cataractă: implant cristalin multifocal

In cazul de fata vom discuta detaliat care este procedura operatiei si recuperarea

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Call Now Button